Tijdelijke projecten
Zoals u hieronder kunt lezen zijn wij nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor onze Oudheidkamer en Winkel van Sinkel.
Daarnaast zijn wij ook op zoek naar mensen die voor een periode aan één project willen meewerken. Op dit moment zoeken wij iemand die de objecten in onze oudheidkamer van een tekst wil voorzien.
Wij hebben ook heel veel krantenknipsels die op datum gesorteerd en in mappen gedaan moeten worden.
Dat kan allemaal in de tijd gedaan worden die voor u het beste uitkomt, en het hoeft niet binnen een bepaalde periode klaar te zijn.
Voor meer info kunt u hier contact opnemen
Vrijwilligers gezocht
Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers:
  • Gastvrouwen / -mannen voor onze koffiekamer,
    Het verwelkomen van bezoekers van de oudheidkamer en voorzien van koffie, thee of frisdrank met iets lekkers erbij.
  • Assistentie voor de Winkel van Sinkel:
    Verkopen van oud-Hollands snoepgoed en maken van presentjes.
  • Vrijwilligers voor:
    de werkgroep historie, o.a. voor het bijhouden van genealogische gegevens, het fotoprogramma -beschrijven van foto's- en het ordenen van de vele krantenknipsels die wij hebben.
  • Bestuursleden:
    Wij zoeken een secretaris en algemene bestuursleden.
  • Voor alle functies geldt:
    Het is mogelijk om een periode geheel vrijblijvend 'mee te lopen' om te kijken of het wat voor je is, daarna beslis je pas of je het wel of niet gaat doen.

• Interesse?
    Kom eens bij ons binnenlopen op zaterdagmiddag (we zijn open van 13:30 tot 16:30 uur)
    en maak kennis met één of meerdere vrijwilligers en laat u informeren over het vrijwilligerswerk.

• Heeft u vragen of wilt eerst meer info dant kunt u hier contact met ons opnemen.