SNOEPVERKOOP BIJ DE WINKEL VAN SINKEL.Voor de Winkel van Sinkel zijn de maatregels wat versoepeld. De openingstijden zijn verruimd en boven de toonbank zijn z.g. spatschermen aangebracht.
Kinderen mogen nu weer in de winkel zelf snoepjes uit zoeken, en max.1 volwassene is met mondkapje ook welkom in de winkel. De openingstijden zijn zaterdag en woensdagmiddag van half 2 tot half 5.
Ook is er de mogelijkheid een presentje/kadootje of voor een kinderpartijtje te bestellen via een e-mail of tel.nr. 079-3313705, afhalen kan dan ook op woensdag- en zaterdagmiddag bij
de Winkel van Sinkel.

snoep-verkoop.jpg

BENTHUIZEN TOEN EN NUOpnieuw uitgegeven een herdruk van het boek "Benthuizen Toen en Nu" (2013)
In dit 64 pagina's tellende boek vind u ca.120 afbeeldingen van Benthuizen.
Op iedere bladzijde vind u een foto van "Toen" (periode 1900-1995) en een afbeelding van de situatie zoals die "Nu" is. U zult zien dat straatbeelden zijn waar bijna niets veranderd is en in een ander geval is er bijna niets meer te herkennen van de oude situatie.
Het kost € 20,00 en is via deze website te bestellen. U krijgt het dan vrij van kosten thuisbezorgd (in de gemeente Benthuizen en directe omgeving). hkb-img-p1.png


75 JAAR VRIJHEID IN 75 BEELDEN, 1940-1945
Vanaf nu is het boek ‘75 jaar vrijheid in 75 beelden, 1940-1945’ door Arjan van ’t Riet en Bernadette Verhoef te koop.
Hierin staat de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in de gehele gemeente Alphen aan den Rijn en al haar kernen, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam beschreven aan de hand van 75 thema’s.
Het boek telt 144 pagina's en heeft ca. 285 afbeeldingen uit de oorlogsperiode, het kost € 15,00 en is via deze website bestellen. U krijgt het dan vrij van kosten thuisbezorgd (in de gemeente Benthuizen en directe omgeving).


Boek-75-jaar-in-75-beelden-omslag.jpg Boek-75-jaar-in-75-beeelden.jpg


BENTHUIZEN 75 JAAR VRIJHEID,

' OPDAT WIJ NIET VERGETEN '
Dhr. O. Bij de Vaate ontvangt het eerste exemplaar uit handen van de samensteller van het boek Miel Bregman


Alle artikelen en verhalen die ooit gepubliceerd zijn over Benthuizen(aren) in oorlogstijd zijn gebundeld in dit boek.
Wilt u meer weten over ons dorp in oorlogstijd, lees dan dit boek!
Dit 206 pagina's en ruim 250 afbeeldingen tellende boek is door sponsoring voor slechts € 10.00 te koop.
Op de woensdag- en zaterdagmiddagen kunt u -van 2 tot 4 uur- tegen contante betaling coronaproof een exemplaar afhalen bij de Winkel van Sinkel, Dorpsstraat 139, Benthuizen.

Het boek telt 206 pagina's en heeft ruim 250 afbeeldingen, het kost € 10,00 en is via deze website bestellen. U krijgt het dan vrij van kosten thuisbezorgd (in de gemeente Benthuizen en directe omgeving).


1e-ex-ovb.jpg 75-jaar.jpg